PODCAST: I FOKUS

31.12.2020

Hej vänner! Här kommer vi att publicera alla avsnitt som vi ska producera på både svenska och på olika romska varieteter.

Podcast heter: I FOKUS... och varje avsnitt kommer att fokusera på just ämne som ungdomar vill ta upp.

Med stöd av: Malmö stad, Kulturrådet och ISOF

I samarbete med: Tehara Media och Stor studio. 

ARLI ROMANI


Podcast program på romani arli handlar om det romska språket.  Våra ungdomar Rebecka, Donald och Andjelina samtalar med Mirsad som är programledare och berättar om hur de stärker, främjar och använder sitt språk. 

Podcast program på romani arli handlar om hur har pandemi påverkat vårt beteende. Våra ungdomar Rebecka, Donald och Andjelina samtalar med Mirsad som är programledare och berättar om hur de hanterar livet under pandemi. 

POLSK ROMANI

Lyssna på vår podd när Viktoria samtalar med Roger, Sara och Niko om Covid-19 och hur pandemin påverkar deras liv, beslut och vannor. Lyssna på tips och råd samt hur de kämpar för att hålla sig och sina nära friska. 

LOVARI ROMANI

Här kommer en till podd på romani lovari. Sandy som programledare tar upp ämne psykisk ohälsa och samtalar med Kevin, Silvana och Dejan om ämnet ur olika perspektiv. 

I denna avsnitt samtalar Hawajka med David, Kendy och Kennedy och diskriminering och hur de påverkas. Lyssna när de pratar om diskriminering allmänt men också vad de gjorde när de upplevde det i skola och på jobbet.